ǝpɐɯ uı ʇɐɐɹʇsʍnǝıu uǝ ʇɐɐɹʇsɯnıuɐɹǝƃ ǝp ɹǝpuo uǝƃuıpıǝןɹǝʇɐʍ ǝʍnǝıu

Op maandag 6 juni wordt er begonnen met het aansluiten van nieuwe waterleidingen onder de Geraniumstraat en Nieuwstraat in Made. De werkzaamheden zullen de hele week duren en de kruisingen Zuideindsestraat/Van Gilslaan en Geraniumstraat/Nieuwstraat worden afgesloten voor het verkeer. Fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van de kruisingen.

Eveneens op maandag 6 juni wordt de Bredaseweg in Terheijden afgesloten. Dit om het plateau te asfalteren en verkeersborden en verlichting aan te passen. Deze aanpassingen zijn het gevolg van de evaluatie van de heringerichte Bredaseweg met het aangelegde plateau. De werkzaamheden duren tot zaterdag 11 juni, verkeer wordt omgeleid. Ook hier kunnen fietsers wél gebruik van de weg blijven maken.

Tot slot wordt er ook op maandag 6 juni gestart met het herstellen en opnieuw asfalteren van de rotonde Tuinbouwweg/Kanaalweg-West in Made. Ook hier wordt de rotonde geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Omleidingen zijn via Geertruidenberg, Oosterhout en/of de A59. Voor de buslijndienst wordt een zogenaamde bypass gemaakt zodat reizigers geen hinder ondervinden. Voor de slimmeriken: Deze bypass wordt zodanig ingericht dat deze alléén door bussen te gebruiken is! Deze werkzaamheden zullen duren tot en met maandag 20 juni.