29 Personal Training & Sportmassage

Voel je je ongemakkelijk als je in een sportschool moet trainen? Of heb je net de stap genomen om te gaan trainen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Bij 29 Personal Training & Sportmassage ben je welkom om in een vertrouwde omgeving te trainen onder persoonlijke begeleiding.


Training op maat:
afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen, die we samen vaststellen en waar we samen naartoe werken.
Alles op het gebied van training:
spierversterking, gewichtscontrole en sportmassage.


Over mij

Ik ben Tamara Huijbregts. Al van jongs af aan ben ik fanatiek met sport bezig. Sport is de rode draad in mijn leven. Ik heb zelf altijd onder professionele begeleiding getraind en deze passie en kennis wilde ik graag met anderen delen. Dit heeft er toe geleid dat ik opleidingen ben gaan volgen; Fitness-trainer, Small Group Trainer, Fitness Master en Personal Trainer. Ook in de toekomst zal ik mij blijven ontwikkelen door bijscholing, trainingen en opleidingen zodat ik altijd de beste begeleiding kan aanbieden.

De naam ’29 Personal Training & Sportmassage’ komt voort uit mijn eigen startnummer voor de motorcross; #29. Dit is een persoonlijk nummer. De reden dat ik hiervoor heb gekozen, is omdat vanuit de motorcross ook mijn passie voor krachttraining is gekomen. 1 en 1 is 2, zou je zeggen.

Een kennismakingsgesprek en proeftraining is gratis en vrijblijvend. Neem gerust eens contact met me op!


Personal Training
Al jaren aan het strijden tegen de kilo’s? Of blijf je al een lange tijd hangen op hetzelfde niveau? Vaak is het een combinatie van meerdere factoren waardoor je geen progressie meer boekt en resultaten niet blijvend zullen zijn. Ik kan je ondersteunen met de juiste begeleiding.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot sport specifieke begeleiding.

 • Persoonlijke begeleiding
 • Sport specifieke begeleiding
 • Trainen in vertrouwde omgeving
 • Trainen naar jouw persoonlijke doelen
 • Resultaat

Duo TrainingGet fit together
Vind je het soms moeilijk om jezelf te motiveren om te gaan sporten? Samen met een vriend(in) of partner trainen is ook mogelijk.

Gezellig, elkaar motiveren, doelen behalen en kosten delen. Dat allemaal onder persoonlijke begeleiding.

 • Persoonlijke begeleiding
 • Samen met partner of vriend(in)
 • Kosten delen
 • Trainen naar jouw persoonlijke doelen

Small Group Training
Intensieve manier van trainen in een kleine groep van maximaal 4 personen.

Met een leuke groep dames werken aan kracht en conditie op een gezellige en doelgerichte manier. Dit allemaal onder begeleiding van een personal trainer. Elke training is anders qua opzet en uitvoering, waardoor een training nooit dezelfde is. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de verschillende niveau’s van de deelnemers.

 • Persoonlijke begeleiding
 • Samen met een groep leuke dames
 • Trainen tegen een heel voordelig tarief

Sportmassage
Een sportmassage wordt toegepast om het spierherstel te bevorderen, pijn weg te nemen of stress te verminderen. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie en afvalstoffen, pijn en vocht kunnen sneller het lichaam verlaten.

Een sportmassage kan ook heel geschikt zijn voor de niet-sporter.

Contact & openingstijden