Bloem ’t Op

Heeft u bloempotten en/of bloembakken in de tuin staan die eigenlijk wel nieuwe planten, bloemen en aankleding kunnen gebruiken? Maar heeft u geen tijd, geen zin of gewoon geen groene vingers? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!


Uw bloempotten weer opfleuren zodat u lekker kan genieten van uw tuin zonder hiervoor zelf moeite te hoeven doen. Hoe dat werkt? Heel simpel! Ik haal de bloempotten bij u op en we bespreken samen wat uw wensen en voorkeuren zijn. Ik vul de bloempotten bij mij op en breng ze fleurig weer bij u terug. Makkelijk toch?! Het verzorgen van een geheel nieuwe opgevulde bloempot naar uw smaak is uiteraard ook mogelijk.


Zakelijke mogelijkheden

Of wilt u misschien de entree van uw bedrijf, het terras van uw restaurant of café opfleuren? Ook dit behoort tot een van de vele mogelijkheden van Bloem ’t Op. Persoonlijk contact hierover werkt het beste, ik kom graag geheel vrijblijvend even bij u kijken wat ik voor u kan betekenen.


Creatieve workshops bij Bloem ’t Op

Al enkele jaren geef ik daarnaast creatieve workshops in mijn hobbyschuur. De workshops zijn gericht op het seizoen, bijvoorbeeld kerst- of paasworkshops. Mocht u tussen de seizoenen door een workshop willen volgen, bijvoorbeeld als teamuitje of vrijgezellenfeestje, is dat ook mogelijk. Een workshop volgen kan al met een groep vanaf 6 personen, waarbij het desgewenst ook mogelijk is om de workshop op locatie te geven mits daar de juiste voorzieningen aanwezig zijn.


Spreekt u dit aan?

Dan kunt u contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak, dan zou ik graag uw wensen en mijn inspiratie combineren om tot een fleurige invulling van uw omgeving te komen. Telefonisch ben ik het beste te bereiken van maandag tot en met zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Contact & openingstijden

Plasstraat 4 4926 RM Lage Zwaluwe

chantalkloens@ziggo.nl

06-22434808

www.bloem-t-op.nl