Camping ’t Weeltje

Van 1 maart tot 1 oktober is Camping ’t Weeltje geopend, met in totaal 20 kampeerplaatsen en een extra tentenveld tussen de schapen en rondom de kikkerpoel. Kom heerlijk tot rust in het weidse polderlandschap en laat uw kinderen plezier maken in de natuur. Natuurlijk met alle benodigde faciliteiten voor een fijn verblijf.


Zo beschikt ’t Weeltje over een sanitaire voorziening met twee douches, twee toiletten en een urinoir, goede elektra en voldoende parkeergelegenheid. Het is zelfs mogelijk om uw eigen boot(je) mee te nemen en op de camping te stallen. Vanuit de jachthaven van Lage Zwaluwe vaart u binnen 10 minuten rechtstreeks naar Nationaal Park De Biesbosch. Maar ook in het dorp Lage Zwaluwe is voldoende te beleven: in en bij de zwemplas aan de Lange Reeweg is het heerlijk vertoeven, de supermarkt Jumbo is er voor uw boodschappen en er zijn verschillende eetgelegenheden en cafeetjes. 

Benieuwd naar de camping? Kijk dan eens op onze vernieuwde website, waar tevens dronefoto’s te vinden zijn.


Bij Camping ’t Weeltje geniet u van een fijn en rustiek verblijf, waarbij uw hond (aangelijnd) ook van harte welkom is. En wist u, dat u bij ’t Weeltje ook terecht kunt voor het wassen, knippen, scheren en plukken van uw hond, alsmede voor het knippen van de nagels? Voor het trimmen van uw hond kunt u een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag, desgewenst ook ’s avonds, en op zaterdag, op het telefoonnummer 06-44204902.

Contact & openingstijden

Kruisstraat 79 4926 SC Lage Zwaluwe

06-44204902

http://www.weeltje.nl