Maros Made

Maros Made is gespecialiseerd in vers, ambachtelijk vlees dat wordt verwerkt in de eigen werkplaats.
In de winkel aan Den Deel 4 in Made kunt u niet alleen dat ambachtelijke vlees kopen voor de eerlijkste prijs, maar geeft Maros Made u ook een kijkje achter de schermen. Vanwege de wand met ramen tussen de slagerswinkel en de werkplaats, creëren zij een open uitstraling.


Wat betreft barbecueproducten is Maros Made de absolute koploper.
U bepaalt zelf welk vlees u in uw pakket wilt, ongeacht of u het basis pakket of het culinaire pakket kiest. Het vlees kunt u desgewenst uitbreiden met salades, sauzen en stokbrood. Heeft u zelf geen barbecue of heeft u geen zin om te tobben? Dan biedt Maros zelfs het All-In pakket, waarbij u vlees, salades, sauzen, stokbrood, de barbecue, borden én bestek thuisbezorgd krijgt. Nadat u lekker genoten heeft, komt Maros de hele mikmak weer ophalen, inclusief de afwas! Lekker makkelijk dus.


Wist u dat Maros Made ook een workshop half varken verzorgt?
Tijdens deze workshop krijgt u uitleg en demonstraties over het vlees en mag u zelf ook een poging wagen om het mes in het vlees zetten. Na de theorie wordt het vlees direct bereid op de Ofyr, Green Egg en Weber barbecue, terwijl u geniet van een speciaal biertje. Leuk voor een vriendenuitje of vrijgezellenfeest!


Voor alles over de barbecue, kijk dan ook eens op www.maros.nl/made/bbq.

Contact & openingstijden

Den Deel 4 4921 JH Made

made@maros.nl

0162-683137

www.maros.nl/made

maandagGesloten
dinsdag08.30 - 17.00 uur
woensdag08.30 - 17.00 uur
donderdag08.30 - 17.00 uur
vrijdag08.30 - 17.00 uur
zaterdag08.30 - 16.00 uur
zondagBij +20°c van 10.00 - 14.00 uur