MGC Events, voor onvergetelijke events

MGC Events maakt in- en outdoor games, interactieve games die met behulp van een smartphone of tablet gespeeld worden. Deze games kunnen naar keuze onder begeleiding, maar ook zelfstandig worden gespeeld. Een game geheel op maat gemaakt is ook mogelijk en de mogelijkheden hierin zijn legio. Games zoals de Biesbosch Sloepengame, Citygames en Stadsparkgames zijn te koop in de webshop en kun je zelfstandig spelen op een dag en tijdstip dat het jouw uitkomt. Een game als verzorgd arrangement op aanvraag is natuurlijk ook mogelijk.

Naast deze games hebben we “Rustmomentje” waar onze diensten onder vallen zoals stoelmassage en magnetiseren. Bij uitstek in te zetten op beurzen en congressen. Niet alleen op de beurs- of congresvloer, maar ook achter de coulissen voor de medewerkers van het event.

Last but not least; aandacht voor Mobile Golf Course en Kickerprofs die zich respectievelijk bezighouden met verkoop en verhuur van golfsimulatoren voor beurzen en congressen en het organiseren van tafelvoetbal events voor bedrijven en verhuur van voetbaltafels waaronder de XL lijn waar extreem grote voetbaltafels onder vallen.


Wil je meer informatie over MGC Events of de bijbehorende activiteiten?
Neem dan gerust eens contact met ons op!

Contact & openingstijden

Kruisstraat 48 4926 AH Lage Zwaluwe

info@mgcevents.nl

0642967887

www.mgcevents.nl