Ons Dorpshuys / Pension De IJsvogel

Ons Dorpshuys, dé huiskamer van Drimmelen en omstreken voor jong en oud.

Bij Ons Dorpshuys in Drimmelen is het altijd gezellig. Of u nu komt om lekker te sporten, met elkaar te biljarten of darten of een kopje koffie op ons terras: u bent in de huiskamer van Drimmelen en omstreken van harte welkom.

Wij bieden ruimte aan verschillende verenigingen die gebruik kunnen maken van ons biljart, onze dartborden, onze gymzalen of vergaderruimtes. Aan de bar kunt u terecht voor uw consumpties, eventuele vergaderingen of bijeenkomsten kunnen we aankleden met een buffet of lunch. Wij bieden op dit moment al aan diverse vereningen onderdak, maar wilt u ook bij ons terecht, neem dan gerust eens contact met ons op. We hebben nog ruimte voor enkele nieuwe verenigingen.

Ook voor uw feesten en partijen kunt u bij Ons Dorpshuys terecht. Wij maken van elke gelegenheid een moment om nooit te vergeten. Wij zorgen voor u en voor uw gezelschap en zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt. Drankjes, hapjes, broodjes of een uitgebreid buffet, vertel ons wat uw wensen zijn en wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn. Ook vegetarische gerechten en/of speciale dieetvereisten zijn voor ons geen probleem.

Loop gerust eens bij ons binnen aan ’t Fort 1 in Drimmelen en ervaar zelf de gezellige sfeer van Ons Dorphuys!


Pension De IJsvogel, een betaalbare overnachting in hartje Drimmelen.

In het hart van het pittoreske Drimmelen opent Pension De IJsvogel voor u haar deuren.

Het pension is gelegen op loopafstand van de bruisende jachthaven, waar het gehele jaar vele activiteiten worden georganiseerd,
met volop vertier voor jong en oud.

Pension De IJsvogel is dé perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Nationaal Park De Biesbosch en het Biesboschmuseum. Ook attractiepark De Efteling ligt op een steenworp afstand en grote steden als Breda, Oosterhout, Tilburg, Den Bosch en Waalwijk bezoekt u met de auto binnen het half uur.

Pension De IJsvogel verwelkomt u graag voor een korte of langere vakantie.

Contact & openingstijden

maandag11.00 - 16.30 uur / gesloten
dinsdag11.00 - 16.30 uur / 18.30 - 23.00 uur
woensdag11.00 - 16.30 uur / 18.30 - 23.00 uur
donderdag11.00 - 16.30 uur / 18.30 - 23.00 uur
vrijdag11.00 - 18.00 uur / Op afspraak
zaterdagOp afspraak bij mooi weer 12.00 - 16.00
zondagOp afspraak bij mooi weer 12.00 - 16.00