Pascal Athlete Personal Training en Groepslessen

Jouw doel is mijn motivatie

Pascal Athlete pt verzorgt al 6 jaar personal training in de gemeente Drimmelen, waarvan sinds 2 jaar in een eigen pand aan de Thijssenweg 4 in Hooge Zwaluwe.

Pascal, zelf een topsporter in hart en nieren, is 6 jaar geleden zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen als personal trainer. Met veel passie en gedrevenheid is het dagelijks zijn doel om mensen sportiever, gezonder en fitter te krijgen. Met zijn deskundigheid, ervaring en passie heeft hij al veel mensen van jong tot oud in de gemeente geholpen om hun doel te bereiken.

Pascal Athlete pt staat intussen voor veel meer dan alleen personal training; naast persoonlijk deskundig advies kun je er o.a. ook terecht voor small group training, circuit training, looptraining en sportieve reizen in binnen- en buitenland.

Voor de optimale begeleiding vindt er samenwerking plaats met een voedingsdeskundige en fysiotherapeut/osteopaat, welke zich ook in hetzelfde pand bevinden. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een proefles mee te doen of een afspraak te maken om te kijken wat Pascal Athlete pt voor jou kan betekenen. Neem dan contact op met info@athletept.nl

Contact & openingstijden

Thijssenweg 10 u/1 4927 PC Hooge Zwaluwe

info@athletept.nl

0622508909

www.athletept.eu