Sellavie (Broere Meubelen)

Sellavie (voorheen Broere Meubelen) is Uw vertrouwde adres wanneer U op zoek bent naar voordelige meubels in diverse stijlen. Deze kunt U beslist bij ons vinden.

In onze winkel treft U een ruim aanbod van nieuwe, gebruikte en B-keuze meubelen aan. Door rechtstreekse inkoop kunnen wij onze prijzen laag houden, waar ook U van zult profiteren. Complete woonkamers zijn zeer voordelig geprijsd. Ook hebben we zeer voordelige bankstellen, bedden en matrassen.

Bent u een starter en wilt u zo goedkoop mogelijk uw woonkamer inrichten, maar verwacht u daarvoor wel kwaliteit en originaliteit terug te krijgen, dan is Sellavie voor u het juiste adres. In de winkel hebben wij meestal ook aanbiedingen waarbij wij showroommodellen en B-keus meubelen voor een lage prijs verkopen.


Voor de Handelaar

Sellavie heeft speciaal voor handelaren een groot assortiment donker eiken meubelen, bankstellen eiken met leder of stof, eethoeken met 4 of 6 stoelen, TV-meubelen, kaaskasten, salontafels, etc. etc. Al deze goederen zijn bij ons voorradig en hebben voor handelaren speciale condities!


Woningontruiming

Ook is Sellavie het vertrouwde adres voor ontruiming van woningen. We werken vakkundig en leveren de ruimte bezemschoon op. Wij verzorgen woningontruiming bij:

  • Overlijden;
  • Faillissement;
  • Scheiding;
  • Emigratie;
  • Nalatenschap;
  • Woningontruiming met zorg.

De ontruiming van een woning gaat vaak gepaard met emoties, zeker wanneer er sprake is van overlijden of een faillissement. Onze medewerkers weten hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn, want een ontruiming betekent ook zorgvuldig omgaan met kostbare spullen. Wij begrijpen dat uw spullen niet alleen materiële waarde, maar ook emotionele waarde hebben.

Contact & openingstijden

Rozenbloemstraat 71 4921 KE Made

info@sellaviemade.nl

06 -51178676

www.sellaviemade.nl

maandagGesloten
dinsdag12.00 - 17.00 uur
woensdag12.00 - 17.00 uur
donderdag12.00 - 17.00 uur
vrijdag09.30 - 17.00 uur
zaterdag09.30 - 17.00 uur
zondagGesloten