TOPFIT personal training, revalidatie, herstel

5 disciplines onder 1 dak!

Sportboulevard Drimmelen
Thijssenweg 10U – 1e etage: TOPFIT, FHC De Beemd en Burgt Osteopathie
Thijssenweg 10 – begane grond: LC by Berry’s

TOPFIT – Pascal Jansen
Wij zijn een laagdrempelige club op de grens van Hooge Zwaluwe en Wagenberg, waar je terecht kunt voor personal training, groepslessen en harldooptrainingen. Ook kunnen mensen in kleine groepjes of individueel vrij trainen in onze fitness. Wij begeleiden iedereen, jong en oud, naar hun persoonlijke doelen en doen dit met veel plezier. Ook voor een sportmassage van Caya Scheepens kun je bij ons terecht.

FHC De Beemd – Vanessa Roest & Davey Kuijten
Fysio- en Healthcenter De Beemd is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk op het gebied van oncologiefysiotherapie, oedeemfysiotherapie, sportfysiotherapie, longfysiotherapie (waaronder Covid-19 herstelzorg en COPD) en dry needling. Naast deze specialisaties kun je uiteraard ook voor de behandeling van reguliere fysiotherapeutische klachten bij ons terecht!

Burgt Osteopathie – Niels van der Burgt
Hallo, ik ben Niels van der Burgt. In de 6 jaar durende studie osteopathie heb ik mijn anatomische en fysiologische kennis van het lichaam vergroot. Dit, naast 10 jaar ervaring als fysiotherapeut, zorgt ervoor dat ik de samenhang van systemen in het lichaam meer begrijp. Hiermee kan ik gespecialiseerder op zoek gaan naar de oorzaak van klachten en deze gericht behandelen.

LC By Berry’s – Berry Snoeren
Lopers Company By Berry’s is al 34 jaar de hardloopspeciaalzaak voor de juiste hardloopschoenen. Wij werken met gepassioneerde werknemers die zelf fanatiek aan hardlopen doen. Daarom weten wij wat goed voor je is. Met behulp van RS Footscan maken wij de juiste analyse en helpen we je aan de juiste schoen. Wij verwelkomen je graag op Thijssenweg 10.

Contact & openingstijden

Thijssenweg 10 u/1 4927 PC Hooge Zwaluwe

info@top-fit.nu

0622508909

http://www.top-fit.nu