Basisschool ▬► Schuurfeest ▬►Voortgezet

We pakten een stuk stoepkrijt en schreven op een container: 'Meneer Gert is:'… Leerkracht Gert bracht de leerlingen van groep acht van De Grienden, aan het einde van hun lagere schoolperiode. Op het schuurfeest in Blauwe Sluis kwam op een container zijn eigen rapportcijfer te staan in de vorm van opmerkingen.

Een daarvan luidde: 'irritant' maar gezien de lach op de gezichten van de drie gasten, zal dat met een korreltje zout genomen moeten worden. Een andere opmerking was: 'kaal' en tja, dat kan niemand tegenspreken. De opmerking van twee meiden: 'oud', valt ook niet te ontkennen. Tenminste, vanuit jonge tieners bezien.

Twee jongens noteerden 'aardig' en een ander kalkte: 'natuurlijk altijd lief'. Twee meisjes schreven 'grappig', maar verreweg de grootste groep – 12 leerlingen – verbonden hun naam aan het woordje: 'leuk!'

In de door Rob beschikbaar gestelde schuur waren het DJ Tom en DJ Mark die de kids vermaakten. Lief als wij zijn boden we het duo gratis promotie aan maar ze blijken eigenlijk nog niet echt actief te zijn of te boeken te zijn. Dat zal na vandaag wel anders worden want op ons aandringen gaven ze hun 06-nummer door, waarop u in elk geval inlichtingen kunt krijgen. Doen! want ze zijn spontaan zat die Tom en Mark. Dat is 06-4282.3914 en 06-1954.4974.

Met dank aan Jumbo Lage Zwaluwe was het een geslaagd schuurfeest, op naar het grotere werk, de grote school en waarschijnlijk ook de grotere feesten.

Succes allemaal jongelui en dank voor jullie enthousiasme van gisterenavond!

Beelden bij dit artikel