Betaald naar evenementen? Van Dongen Events is op zoek naar jou!

Wil jij werken wanneer het jou uitkomt, op de leukste evenementen in Nederland en België? Dan is Van Dongen Events uit Made op zoek naar jou! Van Dongen Events verhuurt en verzorgt garderobes en is op zoek naar garderobemedewerk(st)ers. Zij zoeken overigens niet alleen jonge meiden. Jongens, meiden, mannen en vrouwen van alle leeftijden worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Want wat als je helemaal geen baan zoekt voor 40 uur per week maar gewoon af en toe wil werken op evenementen? Dan biedt Van Dongen Events jou de ideale (bij)baan op oproepbasis. In de functie als Garderobemedewerk(st)er zijn er geen verplichtingen in het aantal keer dat je moet werken, maar werk je wanneer het jou uitkomt. Per evenement kun je zelf aangeven of je inzetbaar bent. Door de grote diversiteit in evenementen waar Van Dongen Events actief is, van dorpsfeesten tot congressen, is deze functie voor velen een mooie aanvulling naast bijvoorbeeld een studie, het gezinsleven of een andere baan. Vanuit het bedrijf in Made zorgen zij ervoor dat elke bezoeker zijn jas weer met een glimlach terugkrijgt.

Wie denkt dat Van Dongen Events alleen op zoek is naar jonge meiden heeft het dus mis. “Veel zakelijke evenementen zijn doordeweeks en overdag, dus we hopen mannen en vrouwen van alle leeftijden te vinden. Vanzelfsprekend zijn ook jongeren van harte welkom om te reageren”, aldus Ramon van Dongen, het gezicht achter het eventsbedrijf.

Is de functie als Garderobemedewerk(ster) écht iets voor jou of kom je graag een keer op gesprek voor meer informatie? Stuur dan gerust een e-mail naar info@vandongenevents.nl.