Theeconcert Terheijden Witte Kerkje

Datum 03/10/2021 - 04/10/2021
Tijden 15.30 uur
Locatie Witte Kerkje Terheijden
Toegangsprijs € 12,00
Kaartverkoop theeconcerten.wittekerkje@ziggo.nl
Organisator St. Theeconcerten Witte Kerkje Terheijden
Website ConcertenWitteKerkje.com
E-mail theeconcerten.wittekerkje@ziggo.nl
Telefoon 076-593 1177

45 jaar Theeconcerten 1976 – 2021/2022
Nog steeds een jubileumjaar

Na hopelijk een goede vakantie gaan we met goede moed uit van een mooie serie concerten in het Witte Kerkje, een seizoen waar weer muziek in kan zitten. We kijken er echt naar uit en verheugen ons op vier prachtige concerten. We hopen u snel te mogen verwelkomen, want het eerste is al op zondag 3 oktober.

Het Witte Kerkje
Goed bericht over het Witte Kerkje, onze ‘concertzaal’. Naast diverse mooie en praktische aanpassingen staan er nieuwe stoelen die perfect zitten, dus je kunt lekker ontspannen naar prachtige muziek luisteren. Ook is er nu een uitstekend ventilatiesysteem, coronaproof. Veel dank aan de St. Exploitatie Witte Kerkje die onvermoeid en met een enorme inzet het kerkgebouw voor allerlei activiteiten steeds geschikter maakt en er ook rekening mee houdt dat gezondheid voor alles gaat.

3 oktober 2021 om 15.30 uur:

GEWIJZIGD CONCERT
In plaats van Elisabeth Schijns, die de Cello-Suites van Bach zou spelen, komt de celliste Astrid Schijns samen met de Argentijnse gitarist Álvaro Rovira Ruiz met een overwegend Zuid-Amerikaans programma: ‘Van Barok naar Argentijnse Tango‘.

Nog reserveren? Op dit moment is er geen wachtlijst meer en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. We blijven wel veel minder bezoekers toelaten dan voorheen. Reserveren kan via theeconcerten.wittekerkje@ziggo.nl

Evenementenkalender