Groep 8 basisschool De Stuifhoek in Made uitgezwaaid

Gisteren, een week eerder dan andere scholen, werden de achtste groepers van basisschool De Stuifhoek in Made uitgezwaaid. Dit gebeurde op het schoolplein onder toeziend oog van alle leerlingen van de school en ouders, opa's, oma's en andere familieleden.

Zomaar de leerlingen van school laten gaan, kan natuurlijk niet en dat vond De Stuifhoek ook. Iets ludieks werd dus bedacht: een rondje met de Stint, een elektrische bolderkar. Een leuk idee, maar de uitvoering helaas iets minder: na twee rondjes gaf de Stint het op en stond het ding, met juf Patty er bovenop, hartstikke stil. 

Geen probleem voor de nieuwe brugwuppers: dan maar duwen! Om en om namen de leerlingen plaats in de kar, waarna hun klasgenootjes ze voort duwden. Voor samenwerken krijgen de Stuifhoekers zeker een 10! Een ererondje met 'hun' juf Patty en juf Nynke in de kar, mocht natuurlijk ook niet ontbreken dus duwde iedereen het tweetal ook vrolijk rond het schoolplein.

KijkopDrimmelen was er natuurlijk ook bij en wij maakten foto's van Ahmad, Ahmed, Amélie, Andy, Annika, Clint, Dean, Dylana, Elin, Epke, Frederique, Joëlla, Joey, Kriss, Lieve, Liniek, Luna, Malin, Mignon, Nick, Pepijn, Ramon, Robby, Roos, Sanne, Silke, Suzet, Tijmen, Troy, Tycho en Yaman tijdens het ererondje met hun kleutermaatje, het rondracen in de Stint en natuurlijk 'hun' juf Patty! 

U bekijkt onze foto's in het fotoalbum via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/groep-8-de-stuifhoek-made-uitgezwaaid.html


*Op verzoek van de ouders van sommige leerlingen hebben wij gezichten onherkenbaar gemaakt. Dit verzoek hebben wij via de school gekregen. Mochten wij een foto gepubliceerd hebben, waarvan u dit liever niet wilt, maak dit dan kenbaar aan ons via info@kijkopdrimmelen.nl