Kerstboom eruit, groene planten erin! Maak nú kans op de 57ste maandprijs!

De zevenenvijftigste maandprijs is een groene prijs waarmee u uw huis kerstvrij en voorjaarklaar maakt!

We geven de laatste zaterdag van januari namelijk een grote, groene kamerplant met bijpassende pot, t.w.v. € 50,00, én twee kleinere kamerplanten in gevlochten mandjes, t.w.v. € 19,95, weg, komende van Bloem ’t Op in Lage Zwaluwe!

Kerstboom eruit, kamerplanten erin! Heeft u ook een beetje een leeg gevoel bij uw woonkamer nu de kerstboom eruit is? Vul die ruimte dan op met onze 57ste maandprijs. Met deze grote, groene kamerplant lukt dat gegarandeerd. U krijgt er een bijpassende pot bij, dus u hoeft zelf de plant alleen nog maar een mooie plek te geven!

En alsof dat niet genoeg is, geeft Bloem ’t Op er ook nog eens twee kleinere kamerplanten bij, die in een gevlochten mandje zijn gepot. Met deze kamerplanten krijgt u vanzelf al in januari het voorjaarsgevoel!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 30 januari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.

Beelden bij dit artikel