Lieke van Beijnen uit Made wint 33ste maandprijs

Vanmorgen kwam Lieke van Beijnen uit Made naar voren als de winnares van de zeer gewilde 33ste maandprijs. Lieke wint drie cadeaubonnen t.w.v. € 25,00 per stuk te besteden bij Livango Baby- en Kinderkleding in Made, die in een gevulde, felgroene goodiebag verpakt zijn. Zojuist kwam zij de prijs in ontvangst nemen, uit handen van Livango's winkelmeisje Miranda. 

Lieke, die ons vertelde een trouwe volger te zijn van KijkopDrimmelen, vertelde hoe het was om één van onze maandprijswinnaressen te zijn. "Ja, ik keek vanmorgen zomaar op Facebook en dan zie je ineens je eigen naam daar staan, ik dacht 'Huh, dat ben ik!'. Je ziet zo vaak winacties en bij KijkopDrimmelen doe ik eigenlijk altijd wel mee. Of het nu een tuinslang is of een dinerbon of nu deze cadeaubonnen, ik vind het altijd leuk om een gokje te wagen. Maar ja, er zijn er natuurlijk meer zoals ik dus je weet dat de kans dat je wint eigenlijk maar klein is", vertelt een stralende Lieke.

Niet bij KijkopDrimmelen dus! Onze maandprijzen worden ook écht elke maand aan een winnaar of winnares uitgereikt. Deze winnaar of winnares wordt door een lotingsprogramma willekeurig gekozen uit alle deelnemers die aan de voorwaarden om te winnen hebben voldaan. De echte winnaars van onze 33ste maandprijs, zijn toch eigenlijk wel de zoons van Lieke. Thijs, van 8 jaar, en Bart, van bijna 6 jaar, vonden het toch ook wel heel erg leuk dat mama een prijs voor hen had gewonnen. 

KijkopDrimmelen feliciteert Lieke, Thijs en Bart van harte met het winnen van deze geweldige prijs!