Dagbesteding Patske&DeSmoutebol

Een unieke dagbesteding in Made

U zoekt een dagbesteding met leuke en zinvolle activiteiten? Voor uzelf of voor een familielid? Waar zorg op maat wordt geboden en waar iedereen met respect voor en in positiviteit met elkaar omgaat? En eentje die ook nog in de regio Made, Drimmelen, Terheijden en Lage en Hooge Zwaluwe gevestigd is? Die ook cliënten uit Breda en de andere Dongemondgemeenten welkom heet?

Stop met zoeken en kom naar Patske&DeSmoutebol!


De doelgroep

Patske&DeSmoutebol is toegespitst op volwassenen met NAH, niet-aangeboren hersenletsel. Daarnaast bieden wij ook zorg aan mensen met een lichtverstandelijke of een lichamelijke beperking. Ook zijn cliënten met psychosociale problematiek en contactarme mensen meer dan welkom. We beschikken over een grote, gezellige ruimte en een prachtige, voor invaliden aangepaste, toiletruimte met douchegelegenheid, alsmede een actieve tillift.

De activiteiten

Bij Patske&DeSmoutebol bieden we een zeer breed programma aan. Zo hebben we een kaarsenmakerij en een timmerwerkplaats waar cliënten iets moois of leuks kunnen maken. Daarnaast kunt u bij ons ook kunstzinnig en creatief bezig zijn. Van schilderen tot werken met klei en van beeldhouwen in speksteen tot handwerken (breien, haken, borduren). Wilt u liever een gezelschapsspelletje spelen of een potje kaarten of sjoelen? Ook dat kan. Het maakt ons niets uit, als u het maar prettig vindt. We zijn er met zijn allen om een leuke tijd te hebben, dat staat centraal. Heeft u een idee of wens? Bij Patske&DeSmoutebol staan we hiervoor open en bieden gevraagd maatwerk binnen onze mogelijkheden.

Vrijwilligers

Wij hebben een aantal hele fijne vrijwilligers die ons en de cliënten op vaste dagen helpen met allerhande zaken. Zonder deze mensen zouden wij onze dagbesteding nooit op deze manier kunnen laten bestaan. We kunnen en willen deze toppers niet missen. Nieuwe vrijwilligers zijn bij Patske&DeSmoutebol altijd welkom. Neem gerust eens contact met ons op of loop eens bij ons binnen.

De financiën

De zorg die Patske&DeSmoutebol biedt, valt (vaak) onder één van onderstaande regelingen:

  • W.M.O. (wet maatschappelijke ondersteuning) voor zowel Zorg in Natura als Persoons Gebonden Budget;
  • W.L.Z. (wet langdurige zorg) voor Persoons Gebonden Budget.

Maar ook als u geen beroep kunt doen op bovenstaande regelingen, willen wij samen met u tot een goede oplossing komen en stellen we alles in het werk om de gewenste zorg te kunnen bieden.

Wie?

Ik ben Hanneke Manders en ik ga graag met u het gesprek aan: Welk maatwerk is voor u gewenst (zowel qua zorg en activiteiten als ook bijvoorbeeld financiële zaken)? En hoe krijgen we dat geregeld? Daar komen we alleen samen achter.
Bel gerust eens naar 06-10104395. Wanneer u liever een e-mail stuurt, mag dat naar info@dagbestedingmade.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om bij de dagbesteding een kijkje te komen nemen, met een kopje koffie of thee erbij. U bent welkom aan het Burgemeester Smitsplein 6 in Made, op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.30 en 16.00 uur.

Contact & openingstijden

Burgemeester Smitsplein 6 4921 ET Made

info@dagbestedingmade.nl

0610104395

www.dagbestedingmade.nl

maandag09.30 - 16.00 uur
woensdag09.30 - 16.00 uur
vrijdag09.30 - 16.00 uur