Over KijkopDrimmelen.nl

KijkopDrimmelen.nl is hét platform voor de gemeenschap in Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden en Wagenberg. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopDrimmelen.nl.

KijkopDrimmelen.nl voor organisaties

KijkopDrimmelen.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Drimmelen.

MEER OVER ADVERTEREN

KijkopDrimmelen.nl voor verenigingen en ideële organisaties

Het is belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopDrimmelen.nl. Daarbij begrijpen we dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopDrimmelen.nl verenigingen en ideële organisaties die niet beschikken over het benodigde budget.

MEER OVER KIJKOPDRIMMELEN.NL VOOR VERENIGINGEN EN IDEËLE ORGANISATIES

Gemakkelijk op de hoogte blijven

Wilt u heel gemakkelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief. U ontvangt via e-mail de actueelste nieuwsberichten, informatie over de lokale ondernemers met aantrekkelijke aanbiedingen, evenementen die binnenkort plaatsvinden, de laatste 112-meldingen en het verenigingsnieuws. U kiest zelf hoe vaak u de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

SCHRIJF U GRATIS IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Lezersbrief insturen?

Wilt u reageren op een eerder gepubliceerd artikel, uw mening of zorgen delen met uw mede-inwoners of een, in uw ogen, correctie insturen? Wees vrij om een lezersbrief in te sturen naar info@kijkopdrimmelen.nl.

Voorwaarden:

  • De lezersbrief mag geen beledigende, racistische of discriminerende context bevatten. Ook scheldwoorden van welke aard dan ook zijn niet toegestaan. De lezersbrief wordt niet gepubliceerd.
  • De lezersbrief mag geen commerciële context bevatten. Voor meer informatie over lokaal adverteren, kijkt u op Adverteren op KijkopDrimmelen.nl.
  • De lezersbrief mag niet anoniem worden ingestuurd. Als u een lezersbrief instuurt, zal uw naam openbaar worden gepubliceerd.
  • De lezersbrief mag niet te lang zijn. Beperk de brief tot +/- 200 tot 250 woorden.
  • Verwijs te allen tijde naar een eerder gepubliceerd artikel, een gebeurtenis of andere bron waar uw lezersbrief over gaat.
  • Alle tekst die u instuurt, mag vrij gepubliceerd worden door onze redactie. Stuurt u tevens beeldmateriaal in, gaat u ermee akkoord dat eventuele claims op copyright, geheel voor uw rekening komen.