Over KijkopDrimmelen.nl

KijkopDrimmelen.nl is hét platform voor de gemeenschap in Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden en Wagenberg. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopDrimmelen.nl.

KijkopDrimmelen.nl voor organisaties

KijkopDrimmelen.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Drimmelen.

MEER OVER ADVERTEREN

KijkopDrimmelen.nl voor verenigingen en ideële organisaties

Het is belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopDrimmelen.nl. Daarbij begrijpen we dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden sponsort KijkopDrimmelen.nl verenigingen en ideële organisaties die niet beschikken over het benodigde budget.

MEER OVER KIJKOPDRIMMELEN.NL VOOR VERENIGINGEN EN IDEËLE ORGANISATIES

Gemakkelijk op de hoogte blijven

Wilt u heel gemakkelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief. U ontvangt via e-mail de actueelste nieuwsberichten, informatie over de lokale ondernemers met aantrekkelijke aanbiedingen, evenementen die binnenkort plaatsvinden, de laatste 112-meldingen en het verenigingsnieuws. U kiest zelf hoe vaak u de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

SCHRIJF U GRATIS IN VOOR DE NIEUWSBRIEF