Het allround bouwbedrijf dat met u meedenkt

DR Bouw

DR Bouw denkt met u mee
 

DR Bouw is een allround bouwbedrijf dat graag uitdagingen aan gaat. Staat u aan het begin, of misschien wel middenin, een verbouwing? Of heeft u een huis gekocht waar u een andere badkamer in wilt? Wilt u graag uitbreiden en uw woonkamer verbreden, of wellicht de slaapkamer verruimen met een dakkapel? Of klinkt een overkapping zodat u het hele jaar door kan genieten van uw tuin u goed in de oren? De mogelijkheden van DR Bouw lijken wel eindeloos; ieder bouwgerelateerd project wordt vrijblijvend bekeken, beoordeeld en besproken, alvorens een offerte of prijsopgave wordt uitgebracht. 

Bart den Reijer, het gezicht achter DR Bouw, vertelt: “Bij ieder project luister ik naar de wensen van de klant, maar ik ben daar tegenover ook heel eerlijk. Wanneer er een minder goed idee wordt geopperd, geef ik dat aan en draag ik tevens een alternatief aan. De doorslaggevende stem komt vanzelfsprekend van de klant, maar dankzij mijn expertise kan ik hen vaak een gemakkelijkere en goedkopere oplossing bieden.”

Benieuwd wat DR Bouw voor u kan betekenen? Neem gerust eens contact met ons op, wij denken met u mee. U kunt ons bereiken via 06-13663751.

Contact & openingstijden