Financieel bij Van Geel

Succesvol zijn, zakelijk én privé, begint bij het op orde hebben van je financiële administratie, en dat is niet altijd even makkelijk. Ik help ondernemers en particulieren het overzicht in hun financiële situatie te krijgen én te behouden. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kun je juiste keuzes maken voor in de toekomst.  


Even voorstellen: mijn naam is Elise de Laat-van Geel van Financieel bij van Geel, oftewel jouw rechterhand voor de financiële administratie, aangiftes, facturen, offertes en andere administratieve zaken. Dit doe ik voor zowel particulieren als ondernemers, maar mijn specialisme ligt in de agrarische sector of bouwsector. Van bijbaan tot opleiding, van grotemensenbaan tot zzp’er: na 11 jaar ervaring heb ik heel wat praktijkervaring opgedaan rondom (financiële) administratie en dienstverlening. Ik ben betrokken, open, eerlijk en sta áltijd voor je klaar.


PARTICULIEREN

Neemt het bijhouden van je (financiële) administratie veel tijd in beslag? Heb je ieder jaar weer moeite met de belastingaangifte? Weet je niet hoe je toeslagen moet wijzigen of moet aanvragen? Of ben je gedurende de jaren het overzicht over al je verzekeringen verloren? Ik help je graag!

Lees meer…ONDERNEMERS

Het houden van een financieel overzicht en het bijhouden van de administratie is ontzettend belangrijk. Maar heb je daar wel tijd voor? En is de juiste kennis wel in huis? Ik neem graag jouw financiële administratie uit handen.

Lees meer…Neem vrijblijvend contact op. Kun jij wel wat extra handen gebruiken op het gebied van financiële dienstverlening? Ik kom graag langs voor een kop koffie! 

Contact & openingstijden

maandagOp afspraak
dinsdagOp afspraak
woensdagOp afspraak
donderdagOp afspraak
vrijdagOp afspraak
zaterdagOp afspraak
zondagGesloten