Gebr. de Leeuw B.V.

Standaard projecten, daar zijn wij goed in.
Speciale projecten, dat is onze specialiteit!

 

De Grond-, Weg- en Waterbouw is voor Gebr. de Leeuw al meer dan 39 jaar bekend terrein. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld op het gebied van expertise, materieel en vakmanschap. Wij zetten problemen om in uitdagingen en zullen telkens weer met een frisse blik een passende oplossing vinden. Voor Gebr. de Leeuw staat het streven naar een perfect eindresultaat centraal. Doordat we zelf ons eigen personeel opleiden en materieel en oplossingen creëren, kunnen we dit streven realiseren. 

Het omzetten van een probleem in een uitdaging is de kracht van Gebr. de Leeuw. Het toepassen van de juiste methode is hierbij essentieel, ook wanneer dat betekent dat we een geheel nieuwe methode moeten ontwikkelen. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan voor de gemeente Utrecht met de palenrenovatie-klem. Natuurlijk zetten we ook graag ons eigen materieel in, welke zijn ontwikkeld met efficiëntie, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid als kernwaarden. 

We zijn inzetbaar voor het gehele proces van een project. Van advies en ontwerp tot aanleg en onderhoud. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor delen van dit proces. We helpen u graag verder en zijn ervan overtuigd dat het vinden van een oplossing altijd mogelijk is!

Wist u dat wij ook de exploitant zijn van veerdienst ’t Leeuweveerke?
Deze voet-fietsveer vaart vanaf Lage Zwaluwe naar de Jacominaplaat. Zo ontstaat een directe verbinding met Nationaal Park De Biesbosch. ’t Leeuweveerke vaart volledig elektrisch middels accu’s en zonnepanelen en is op 6 mei 2017 in de vaart genomen. We hebben diverse fiets- en wandelroutes die u gratis mee mag nemen. In Lunchroom Biesla kunt u aanschuiven voor een bourgondische lunch, een heerlijk kopje koffie of thee en vers appelgebak. Wij maken gebruik van producten komende van lokale ondernemers, bereiden alles vers en serveren met een glimlach. U bent van harte welkom.

Kom gerust eens langs en vaar met ’t Leeuweveerke naar De Biesbosch en geniet bij Biesla van heerlijke producten!


Wij zijn ook actief op Social Media!

Volg onze Facebookpagina’s:

Contact & openingstijden

Beurtvaartweg 8 4906 CN Oosterhout

info@gebrdeleeuw.nl

0162-426884

www.gebrdeleeuw.nl

maandag08.30 - 17.00 uur
dinsdag08.30 - 17.00 uur
woensdag08.30 - 17.00 uur
donderdag08.30 - 17.00 uur
vrijdag08.30 - 17.00 uur
zaterdagGesloten
zondagGesloten