Grondverzetbedrijf W. Havermans

Grondverzetbedrijf W. Havermans is opgericht in 1999 door Wilfred Havermans uit Hooge Zwaluwe. In de afgelopen 15 jaar heeft hij zijn kennis uitgebreid op het gebied van grondwerk, verhuur en handel en kan hij u daardoor van de juiste adviezen voorzien.

Omdat wij veelvuldig grote projecten voor gemeenten, overheden en bedrijven uitvoeren, hebben wij een uitgebreid machinepark met kleine en grote grondbewerkingsmachines. De kleinere machines kunt u eventueel zonder bestuurder inhuren, de grotere machines worden uiteraard met vakkundig personeel ingezet. Tevens kunnen wij voor u uw gehele tuinvernieuwing uitvoeren, van eventuele sloop (schuur, zwembad uitgraven, uitgraven van grond) tot en met het vervangen door geschikte grond, afhankelijk van het doel. Ook het bestraten of leggen van graszoden wordt door ons uitgevoerd.

Tevens staan wij vermeld op www.entreeding.com, hét marktplein voor de GWW en bouwsector waar u al onze machines kunt bekijken.

Mocht u geintresseerd zijn in één van bovenstaande werkzaamheden of zoekt U een totaal oplossing dan bent U bij Grondverzetbedrijf W. Havermans aan het juiste adres. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag een persoonlijke toelichting, neem hiervoor contact met ons op.

www.whavermans.nl

Contact & openingstijden

Molendijk 1b 4926 RR Lage Zwaluwe

info@whavermans.nl

06-22301690

www.whavermans.nl