Hotel en Partycentrum ’t Trefpunt Made

Hotel & Partycentrum ’t Trefpunt Made

Raadhuisplein 1a
4921 ZJ  Made
www.hoteltrefpunt.nl

Uw uitgaanscentrum bij uitstek; ‘t Trefpunt is een Brabants partycentrum voor jong & oud en een familiehotel met veel mogelijkheden, gelegen in het centrum van Made.

Voor een goede en gezellige bourgondische sfeer heten wij u welkom in ons stijlvol ingerichte hotel. Het hotel is gelegen in het centrum van Made. Vanaf de snelweg A59 bent u op 1 kilometer afstand van uw bestemming. Voor een bezoek aan het Nationaal Park “De Biesbosch” is de afstand naar de jachthavens in Drimmelen 6 kilometer. In de nabije omgeving zijn veel mogelijkheden o.a. diverse fietsroutes, rondvaart door de Brabantse Biesbosch, excursies en attracties. Op circa 50 meter van het hotel vindt u een bushalte met een directe verbinding naar Breda station. Voor een bezoek aan De Efteling in Kaatsheuvel rijdt u slechts 18 minuten.

Kamers & Faciliteiten:

Ons *** sterren hotel beschikt over 36 hotel kamers (allen niet-roken). Wij beschikken over familie- en mindervalidekamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van: televisie, telefoon, badkamer met douche/toilet, kluis, zithoek en wireless internet. Kinderbedjes op aanvraag. Er is een gratis privé parkeerplaats. Fietshuur € 8,50 per dag.


Eetcafé De Steenhoeve

Raadhuisplein 1a
4921 ZJ  Made
www.eetenstap.nl

Voor een goede en gezellige bourgondische sfeer heten wij u welkom in ons stijlvol ingerichte restaurant. Al generaties lang een gastvrij trefpunt waar vooral levensgenieters de rust en gemoedelijkheid vinden om het goede des levens te ervaren.

Het café is intiem en smaakvol aangekleed en vormt een harmonieus geheel met de serre en het terras. Een heerlijk kopje koffie met taart, een (zaken)lunch, kleine Brabantse gerechten… Laat u verrassen door onze kleine kaart! De gerechten op de kaart van ons restaurant gaan steeds met de seizoenen mee, zodat er op culinair gebied telkens weer nieuwe creaties te verwachten zijn. Seizoen’s verse producten spelen een belangrijke rol. De Patron is zelf de chef… en dat proef je! Tijdens de zomermaanden serveren wij bij passend weer op het terras. In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt De Steenhoeve volop gelegenheid voor feestelijke en (informele) zakelijke ontmoetingen.

Een heerlijk diner, bruiloft, receptie, jubileum of een bedrijfsfeest, een warm/koud buffet of een authentieke Brabantse koffietafel.. het kan allemaal! Nadat uw persoonlijke wensen met ons zijn doorgesproken wordt alles tot in de finesse verzorgd.


Bier & Grillcafé Onze Buren

Nieuwstraat 6-8
4921 CX  Made
www.cafeonzeburen.nl

Onze Buren is het Grill-Café gelegen naast ’t Trefpunt & De Steenhoeve in Made. Wij organiseren elke vrijdag ‘All You Can Eat Spare-Ribs’ en elke zaterdag en zondag ‘All You Can Eat Steengrill’. Tevens kunt u bij ons terecht voor High Bier & High Wine.

Contact & openingstijden

maandagReceptie: 14.00 - 22.00 uur
dinsdagReceptie: 12.00 - 22.00 uur
woensdagReceptie: 12.00 - 22.00 uur
donderdagReceptie: 12.00 - 22.00 uur
vrijdagReceptie: 12.00 - 22.00 uur
zaterdagReceptie: 13.00 - 22.30 uur
zondagReceptie: 13.00 - 22.00 uur