DE MAY KWIST

Op zaterdag 8 december 2018 barstte in Made de eerste DORPSQUIZ los:

de MAY kwist!

Deze dorpsquiz werd gehouden ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Sporthal De Amerhal en het 20-jarig bestaan van de Heemkundekring.

Een Dorpsquiz? Wat houdt dat nou eigenlijk precies in?

Een dorpsquiz bestaat uit allerlei kennisvragen en opdrachten maar er zitten ook zoekopdrachten in het dorp bij. Lekker actief quizzen dus! Natuurlijk komen er vragen in voor die over de May gaan maar vergis je niet, de May is niet het enige onderwerp van deze quiz. Je mag al je hulplijnen inschakelen, maar let op! Je hebt beperkt de tijd.

Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Wij adviseren een team van 10 tot 15 à 20 personen, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden. Op zaterdag 12 januari 2019 werd in Sporthal De Amerhal de feestavond georganiseerd ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van De Amerhal en het 20-jarig bestaan van de Heemkundekring en tevens zal dan de prijsuitreiking van De May Kwist worden gehouden.

De opbrengst van De May Kwist zal gaan naar een nog nader te bepalen goed doel. Voor vragen omtrent De MAY Kwist, kunt u een mail sturen naar: demaykwist@gmail.com

Contact & openingstijden

Meeuwenlaan 31 4921 VK Made

info@maykwist.nl

www.maykwist.nl