DE MAY KWIST

De inschrijving voor De May Kwist 2021 gaat van start!

Van donderdag 8 april 10.00 uur tot donderdag 15 april 20.00 uur kunnen teams zich inschrijven voor de tweede editie van de Mayse dorpsquiz. Heb je je in genoemd tijdsbestek ingeschreven, dan ontvang je op zaterdagochtend 17 april een bonusopdracht, die kan worden opgehaald op het terras van sporthal De Amerhal!

Het projectteam Covid-19 heeft hier toestemming voor gegeven en dus maakt het bestuur van de stichting hier dankbaar gebruik van. Uiteraard wordt het ophalen van de bonusopdracht georganiseerd volgens de geldende coronamaatregelen. Belangrijkste is natuurlijk, houd anderhalve meter afstand! De teamcaptains krijgen op vrijdag 16 april een berichtje in welk tijdslot ze verwacht worden bij De Amerhal om de bonusopdracht op te halen.

Inschrijven
Inschrijven voor de dorpsquiz kan via www.maykwist.nl via de knop ‘Inschrijven’. Vul daar de gevraagde gegevens in en verzorg de betaling van € 25,00. Op de website kun je lezen welk nummer jouw team heeft, door op ‘Ingeschreven teams’ te klikken. Dit teamnummer is van belang om te weten in welk tijdslot je de bonusopdracht mag gaan ophalen. De tijdsloten zullen, naar verwacht, per half uur gaan waarbij een X-aantal teams worden uitgenodigd. Let op: alléén de teamcaptain mag de bonusopdracht komen ophalen en hij of zij komt alleen. Mocht de teamcaptain verhinderd zijn, komt er een afgevaardigde van het team, ook alleen.

Lukt het je niet om tussen 8 april en 15 april in te schrijven of ben je het vergeten? Inschrijven voor De May Kwist kan tot 31 mei, 23.59 uur, maar dan ontvang je geen bonusopdracht.


Een Dorpsquiz? Wat houdt dat nou eigenlijk precies in?

Een dorpsquiz bestaat uit allerlei kennisvragen en opdrachten maar er zitten ook zoekopdrachten in het dorp bij. Lekker actief quizzen dus! Natuurlijk komen er vragen in voor die over de May gaan maar vergis je niet, de May is niet het enige onderwerp van deze quiz. Je mag al je hulplijnen inschakelen, maar let op! Je hebt beperkt de tijd.

Van jong tot oud, iedereen kan meedoen. Wij adviseren een team van 10 tot 15 à 20 personen, waarvan één persoon de teamcaptain is. Het team kiest zelf een locatie van waaruit gespeeld gaat worden.

De opbrengst van De May Kwist zal gaan naar een nog nader te bepalen goed doel. Voor vragen omtrent De MAY Kwist, kunt u een mail sturen naar: demaykwist@gmail.com

Contact & openingstijden

Meeuwenlaan 31 4921 VK Made

info@maykwist.nl

www.maykwist.nl