Dorpskwis Hooge Zwaluwe

De “DorpsKwis Hooge Zwaluwe” is een initiatief van 8 enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om dorpelingen te verbinden. Of je nu jong bent of oud, hier geboren en getogen, alleen getogen of raszuivere import bent, het maakt niet uit, wij dagen iedereen uit mee te doen!

De Kwis zal bestaan uit een aantal categorieën met vragen. De categorieën zullen gaan bestaan uit onder andere doe-vragen waarbij als team bepaalde activiteiten volbracht moeten gaan worden, algemene kennis vragen maar ook vragen over de historie van Hooge Zwaluwe. Deze opdrachten worden uitgevoerd in teamverband, waarbij een team zal bestaan uit een groep personen van 6 tot 12 personen.

De verbindende factor zit hem in de diversiteit binnen een team. Om de vragen goed en binnen de gestelde tijd te beantwoorden is het verstandig een team op te zetten met een gemêleerde samenstelling, waarbij de ouderen in het team de kennis hebben van de dorpse historie, de jongeren voorop lopen als het gaat om gebruik van sociale media en de rekenwonders samenwerken met de fysieke kanjers onder ons.

Editie 2023

  • Inschrijving: datum en info volgt binnenkort
  • Dorpskwis: 7 oktober 2023
  • Feestavond: 4 november 2023