Poporkest Hercules

Hercules is opgericht in 1955 en ging voorheen als drumfanfare door het leven. Maar tijden veranderen en sinds 2016 zijn wij verder gegaan als Poporkest. Onze vereniging bestaat uit ca. 25 leden en heeft als doel om SAMEN en met PLEZIER muziek te maken en leuke optredens te verzorgen. Wij spelen bekende, populaire muziek, van rustige evergreens tot pop/rocknummers. Muziek maken is voor jong en oud. Ons orkest bestaat dan ook uit leden van alle leeftijden.

Speel jij trompet, trombone of altsax? Of misschien wel keyboard? Lijkt het jou leuk om je favoriete nummer te spelen in een poporkest? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen muziek maken is een aangename vrijetijdsbesteding. We hebben wekelijks een gezellige, maar ook leerzame repetitie. We hebben een vlot muzikaal repertoire en we streven ernaar regelmatig op te treden in Made en omgeving.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen bij onze repetitie op maandagavond vanaf 20.00 uur in De Mayboom. Of neem voor meer informatie contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@poporkesthercules.nl

Lijkt het jou leuk om je favoriete nummer te spelen in een poporkest? 

DAN ZIJN WIJ DE PERFECTE MATCH VOOR JOU!

Contact & openingstijden

Prinsenpolderstraat 29, 4921 KT Made

info@poporkesthercules.nl

06-28386665

www.poporkesthercules.nl

maandagRepetitie vanaf 20.00 uur in de Mayboom, Made