Wielertrimclub Wagenberg

Wielertrimclub Wagenberg is een vereniging voor iedereen die graag recreatief fietst of het nu gaat om racefiets, mountainbike of ander soort fiets, niets is vreemd.

Bij ons staat plezier voorop maar ook prestatie is een motiverende factor of het nu gaat om persoonlijke verbetering van conditie of het volbrengen van toertochten alles staat in het teken van samen beleven.

In de zomer wordt er voornamelijk op de weg gereden, waarbij we vertrekken op zondagmorgen en afhankelijk van de omstandigheden een langere of kortere rit rijden. Ook wordt er door leden gefietst op een tandem of wereldfiets. Gedurende de winterperiode wordt de aandacht verlegd naar voor sommige binnen fietsen in de vorm van spinning of wordt de racefiets verruild voor de mountainbike om heerlijk te toeren door de bossen, altijd onder het motto samen uit samen thuis.

U bent van harte welkom om zondagsochtends eens met ons mee te fietsen. Wij vertrekken in principe altijd om 09.30 uur vanaf Van Erp, Dorpsstraat 28 te Wagenberg.