Specialist voor het aan- of verkopen van uw woning

Bogaers Makelaardij uit Made

Bogaers Makelaardij is úw specialist voor het aan- of verkopen van uw woning.
Zij zijn een actief en laagdrempelig makelaarskantoor en zijn op de hoogte van de woningmarkt in onze gemeente én omstreken. Bogaers kent zijn klanten én hun wensen. Zij begrijpen dat een huis iets heel persoonlijks is en bij u moet passen om er prettig te kunnen leven.

Bij Bogaers Makelaardij uit de Nieuwstraat in Made heeft u zelf de keuze: of u verkoopt zélf uw huis, óf zij nemen de totale zorg uit uw handen. Door het grote netwerk en actieve aanpak, zal er een koper van uw huidige huis worden gevonden. Een huis verkopen hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Zolang u maar de juiste hulp inschakelt.

Schrijf je in als woningzoekende bij Bogaers Makelaardij.

Maar u kunt natuurlijk ook op zoek zijn naar een nieuwe woning. Heeft u iets op het oog, of heeft u een wensenlijstje en zoekt u daar een matchende woning bij? Als NVM aankoopmakelaar kan Bogaers u helpen bij het vinden van uw droomhuis. 

De NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, is een garantie voor kwaliteit en deskundigheid. Bogaers heeft nauwe contacten met hypotheekadviseurs waar zij graag mee samen werken en zo kunnen zij u een totaaladvies bieden wanneer het gaat om de aan- of verkoop van een woning. 

Contact & openingstijden