Ada van Hoof uit Lage Zwaluwe wint 35ste maandprijs

Velen zagen het wel zitten om onze 35ste maandprijs te winnen maar het was uiteindelijk Ada van Hoof uit Lage Zwaluwe die vanmorgen als de gelukkige winnares naar voren kwam. Ada wint een etentje voor vier personen bij restaurant De Steenhoeve in Made, onderdeel van 't Trefpunt. Zojuist kwam Ada haar prijs in ontvangst nemen, uit handen van Hans en Berrina van der Steen waarmee ze samen voor onze foto poseerde.

Met een gezicht nog feller stralend dan het voorjaarszonnetje kwam Ada ons tegemoet gelopen op het terras van 't Trefpunt. "Ik volg KijkopDrimmelen eerlijk gezegd nog niet zo lang, maar het is echt een leuke site. Ik lag nog lekker op bed vanmorgen toen ik ineens een berichtje kreeg van een vriendin dat ik een like en deel actie had gewonnen van KijkopDrimmelen. Ik wist meteen dat het over deze prijs ging, het etentje. Ik wist even niet waar ik het hebben moest, ik ben er zó blij mee", vertelt Ada ons. 

Lang nadenken over wie er met haar mee mogen, hoefde Ada niet. "Mijn goede vriendin, Els, die neem ik sowieso mee. Ook mijn dochter Brenda en haar vriend Menno mogen aan tafel aanschuiven." Berrina van der Steen beloofde Ada dan ook direct: "We maken er voor jullie alle vier een heerlijke avond uit van."

KijkopDrimmelen feliciteert Ada nogmaals van harte met het winnen van deze geweldige prijs!