Bruisende Buitenmarkt Made, VrijwilligersInformatiePunt en Drimmelen Actueel op TV

Vanaf vrijdagavond 14 juli om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Bruisende Buitenmarkt Made

Op zondag 2 juli was het weer zover! De Bruisende Buitenmarkt 2023. Het werd weer een ontzettende bruisende dag,  met veel kramen, muziek en gezelligheid. Een bomvolle jaarmarkt met voor ieder wat wils. Van jong tot oud, iedereen vermaakte zich op de Bruisende Buitenmarkt. Ook Omroep Drimmelen was van de partij en ontmoette er veel enthousiaste bezoekers en zelfs presentatie talent. 

VrijwilligersInformatiePunt

Het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) is er voor alle vrijwilligers en organisaties in de gemeente die met vrijwilligers werken. VIP bemiddelt, helpt organisaties en geeft informatie over vrijwilligerswerk. In deze2e aflevering van de  serie geeft Mirande Wouters, coördinator Vrijwilligers Informatiepunt, hier een toelichting op. In deze aflevering vertelt Erik van Oosterhout, bestuurslid van het Powerweekend Made, meer over het vrijwilligerswerk bij dit evenement. Ook komen een aantal vrijwilligers aan het woord. Werkt uw organisatie met vrijwilligers en wilt u daar ook een podium Voor? Neem dan contact op met het VIP van SWO.

Avond4daagse Made-deel 2

Van 23 mei tot 2 juni vond weer de Avond4daagse Made plaats. Na een feestelijke en spetterende warming-up gingen de wandelaars met frisse moed van start. Dank zij de vele vrijwilligers en een uitstekende organisatie werd het weer een feest om mee te maken. Deze week ziet u deel 2 van ons videoverslag.

Bijzondere hobby’s-3D printen-deel 1

Voor onze serie ‘Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Richard Pols uit Made. Hij ging met hem in gesprek over een bijzondere hobby, namelijk 3D-printen. Altijd al benieuwd geweest hoe dit in zijn werk gaat? Richard vertelt u er alles over en er valt heel wat te vertellen, dus ziet u vanaf deze week deel 1. Deel 2 volgt later.

Over smaak valt…

Het muziek programma, waarin inwoners van onze gemeente vertellen over hun favoriete muziek. De presentatie wordt gedaan door Johan Marijnissen. Tijdens de uitzending worden ook muziekfragmenten getoond. In deze uitzending zijn we te gast bij Patrick Lapien uit Made..

Muziek in de regio-Popkoor Switch

In onze rubriek ‘Muziek in de regio’ kunt u dit keer kijken en luisteren naar het nummer Roller Coaster door Popkoor Switch. Zij traden met dit nummer op tijdens de Kulturele Amateur Manifestatie   in het Chassé Theater Breda.

Drimmelen Actueel

Iedere week korte nieuwsflitsen van lopende activiteiten van en voor Drimmelen en omgeving, waarbij actuele onderwerpen in de schijnwerpers worden gezet.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.