Cees en Truus de Laat 50 jaar getrouwd

In april van dit jaar viel Cees de Laat met zijn fiets. Een gebroken heup was het gevolg en waar het na een operatie een kwestie van tijd leek om te herstellen, ging zo'n beetje alles mis wat er kan misgaan. De operatie waarbij pennen in zijn heup werden gezet mislukte, een nieuwe heup werd geplaatst bij een tweede operatie. 

Ook dit ging mis, er zal opnieuw een nieuwe heup moeten worden geplaatst maar complicaties maken dit vooralsnog niet mogelijk. Een harnekkig virus, kennelijk opgelopen tijdens de operatie, blijkt moeilijk onder controle te krijgen en ook een fistel in de wond zorgt voor uitstel, zodat Cees op bed ligt.

Geboren in Drimmelen ontmoette Cees de Laat bij de frietboer in Lage Zwaluwe Truus Groeneveld. "Ik ging voor háár", zegt Cees. Na 6 jaar verkering trouwden ze op 13 december 1966. Nog altijd wonen ze in het huis aan de Flierstraat in Lage Zwaluwe waar ze na hun trouwen gingen wonen.

Met (schoon)kinderen, kleinkinderen, familie en kennissen, werd het gouden jubileum afgelopen dinsdag in huiselijke kring gevierd omdat Cees het feestje dat gepland stond, niet aankon en dus werd geannuleerd.

Met steun van familie en kennissen, zijn Cees en Truus de Laat stellig als ze zeggen de moed niet te hebben verloren. Gelukkig maar want niet voor niets luidt het gezegde: Moed verloren, al verloren.

Van uitstel komt geen afstel dus de hoop is dat het herstel van Cees na zoveel maanden tobben, een positieve wending zal krijgen. Dan zal het gouden huwelijksfeest ongetwijfeld met terugwerkende kracht worden gevierd.

Dat wenst de redactie van KijkopDrimmelen Cees en Truus natuurlijk ook van harte toe en bij dezen: Van harte gefeliciteerd!