DELTA Fiber Netwerk start glasvezelcampagne voor Terheijden en Lage Zwaluwe

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel Buitenaf) start een glasvezelcampagne voor de kernen Terheijden en Lage Zwaluwe. De Terheijdenaren krijgen voor het eerst kans zich in te schrijven voor supersnel internet, de inwoners van Lage Zwaluwe krijgen een herkansing nadat er bij de campagne begin dit jaar, niet genoeg aanmeldingen waren.


Glasvezel in Terheijden en Lage Zwaluwe is dichterbij dan ooit!

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Terheijden en Lage Zwaluwe. Als 25% van de inwoners van Terheijden en 35% van de inwoners van Lage Zwaluwe ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 20 januari 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. DELTA Fiber Netwerk begrijpt dat de inwoners in deze onzekere tijden door het coronavirus veel andere zaken aan hun hoofd hebben. Maar juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.


Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners in Terheijden die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod. Ook inwoners van Lage Zwaluwe die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Ook kan men op de website gavoorglasvezel.nl een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod. Daarbij kunnen inwoners nu profiteren van het exclusieve welkomstaanbod van de telecomaanbieders! Meer informatie hierover is te vinden op gavoorglasvezel.nl.


Glasvezel Informatiepunt

Op 4 november wordt een Glasvezel Informatiepunt geopend aan de Polderstraat 3 in Terheijden. Hier kunnen inwoners terecht met vragen over glasvezel of hulp krijgen bij het afsluiten van een abonnement. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de officiële opening op zaterdag 7 november ligt er voor de bezoekers een heerlijke gratis versnapering klaar en maken inwoners tevens kans op het winnen van een iPad!


Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 700.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet. Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Terheijden en Lage Zwaluwe op gavoorglasvezel.nl.