Drive Thru-feestje voor Ilse Vissers uit Lage Zwaluwe

“Ben ik al de 673e persoon die zoiets organiseert?”, vroeg Karin Vissers uit Lage Zwaluwe ons, over een ‘Drive Thru’ verjaardagsfeestje voor haar dochter Ilse, die vandaag 16 jaar is geworden. 673ste of niet, zo’n leuk idee is toch zeker een bezoekje van onze redactie waard. Compleet verrast verscheen Ilse vanmorgen op haar eigen feestje, waar familie en vrienden zich in een kring van auto’s verzameld hadden. Luid toeterend werd zij onthaald, waarna ze op een enorme ingepakte hooibaal plaatsnam en het middelpunt van belangstelling was.

Met een lange plank deelde Karin koffie en gebakjes uit aan de visite. “Het is even improviseren, maar het is leuk dat iedereen dit voor Ilse wilde doen en hier nu aanwezig is.” Terwijl ze met gevulde plank naar de eerste auto liep, waaide het papieren bordje mét gebakje van de plank af en belandde op de grond, tot groot genoegen van de hond des huizes, die het vervolgens van de straat aflikte. Ilse’s vriendje Midas hielp zijn kersverse schoonmoeder een handje met het inschenken en uitdelen van het lekkers. “Ik zat in het complot ja, dus ik moest iets verzinnen om haar hier te houden”, vertelt hij. Ilse vult hem vanaf de hooibaal aan: “We zouden eigenlijk koekjes gaan bakken die ik dan vandaag bij iedereen zou bezorgen voor mijn verjaardag. Waar moeten we nu met al dat koekjesdeeg heen?!”, grapt ze tegen haar vriendje. “Ik wist dus echt helemaal van niks, het was een grote verrassing.”

Wij mochten vanmorgen ook even op het erf van de familie komen en maakten foto’s én een filmpje van het feestje. U bekijkt het beeldmateriaal direct hieronder. Ilse, namens ons, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Beelden bij dit artikel