Drukkerij Supportertje in Hooge Zwaluwe blinkt uit met nieuwe showroom

‘Een buitenkansje’, zo noemt Bas van Dorst, eigenaar van Drukkerij Supportertje, zijn nieuwe showroom aan de Stationsweg in Hooge Zwaluwe. Zijn onderneming is de afgelopen jaren dusdanig gegroeid, dat zijn kantoorruimte aan de Korteweg onvoldoende ruimte bood. “Ik wil mijn klanten gewoon kunnen ontvangen, zonder dat er overal dozen, kleding, materialen en apparaten in de weg staan. Deze showroom is daar perfect voor”, aldus de jonge ondernemer.

De ruimte waar Supportertje nu gevestigd is, heeft namelijk een aparte showroom en werkruimte, zodat het één van het ander gescheiden is. Klanten, leveranciers of mensen die zomaar langskomen, lopen de ruime, met glas omlijste showroom in, waar allerlei modellen kleding te bekijken, te voelen en te passen zijn. Bas vertelt: “Natuurlijk heb ik niet alle maten op voorraad, dat zou veel te kostbaar zijn, maar de meest gangbare maten hangen in de rekken. Men kan dus wel de kleding bekijken, aanraken en beoordelen op gewenste kwaliteit en materiaal. Zo zijn er rekken met shirts en polo’s, maar ook (werk)jassen en (werk)broeken. En alles wat er niet hangt, kan ik bestellen zodat het artikel later alsnog gepast kan worden. Zonder verplichting tot aankoop, als het artikel alsnog niet naar wens is. Dat is een service die ik bied en die ik ook wil blijven bieden.” De keuze in kleding is groot en dus voor iedereen toegankelijk. “We hebben bijvoorbeeld allerlei soorten broeken in allerlei maten. Korte werkbroeken met veel zakken, lange werkbroeken met kniestukken, hele fijne stretchbroeken met stretch bij de knieën en bij het kruis, waardoor er gemakkelijk in bewogen kan worden, maar we hebben ook jeansbroeken voor een wat chiquere uitstraling. Daarnaast liggen er uiteraard gewone shirtjes, maar ook shirts van speciaal materiaal die je koel houden in de zomer en warm in de winter en extra lange shirts ter voorkoming van een blote rug of het zogeheten bouwvakkersdecolleté”, lacht Bas. “Die shirts zijn ook in alle maten en kleuren te bestellen en in evenzoveel kleuren te bedrukken of borduren.”


De werkruimte waar Bas alle producten bedrukt of borduurt, is zoals gezegd gescheiden van de showroom. In de werkruimte staat de drukmachine, de borduurmachine, de toebehoren en maakt Bas de ontwerpen zoals de klant deze op het artikel wenst te hebben. “Dat varieert van een bedrijfsnaam of -logo tot shirts voor een vrijgezellenfeest of carnavalsgroep. Maar naast kleding kunnen er ook bijvoorbeeld petten, tassen, bidons en veel meer andere leuke gadgets bedrukt worden. Reclame-uitingen zoals spandoeken of banners kunnen we tevens leveren, als ook visitekaartjes of menukaarten. De mogelijkheden zijn haast eindeloos, iets wat ik ook echt voor ogen had toen ik met Supportertje begon”, aldus de trotse ondernemer.

Ben je een keer in de buurt of zoek je iets specifieks? Loop gerust eens bij Bas binnen. Hij luistert naar je, denkt met je mee en indien gewenst laat hij je voorbeelden zien van wat er mogelijk is. De showroom is te vinden aan de Stationsweg 1 in Hooge Zwaluwe, is het veelal glazen pand aan de voorkant van het terrein en is in principe geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur. Het kan wel eens voorkomen dat Bas een levering bij een klant moet bezorgen, dus wil je er helemaal zeker van zijn dat hij aanwezig is, bel hem dan even op 06-83216779 of kijk eens op www.supportertje.nl.

Beelden bij dit artikel