Eén groot Feestweekend Wagenberg

Het jaarlijkse Feestweekend in Wagenberg zit er alweer op. Drie dagen lang was het feest in Wagenberg, georganiseerd door C.C. de Erpelrooiers. Op vrijdag 15 september werd dit jaar voor de eerste keer een superbingo georganiseerd. Cees Vlaskamp nam de presentatie op zich en riep professioneel de gevallen bingonummers door de microfoon. 

Op zaterdag barstte de feesttent uit zijn tentstokken tijdens het Oktoberfest. Met medewerking van feestband Die Partyhosen en DJ Hansi Hauptstrasse (uit buurdorp Terheijden), war es ein ganz schöne mittag und abend. Duitse schlagers en après-ski-kneiters vlogen het publiek om de oren. Van één van die kneiters maakte uw redactie natuurlijk even een opname:


Op zondag sloot het feestweekend af met een Pleinfeest. Nel Snottebel amuseerde alle kinderen kostelijk met haar altijd vrolijke voorkomen en ook konden zij zich uitleven op de springkussens. Showkorps Concento uit Breda was voor de gelegenheid naar Wagenberg afgereisd en na een rondje door het dorp, gaven zij een optreden middenop het grasveld van het Van den Elsenplein. Ook hiervan maakte KijkopDrimmelen een korte opname:

Naast deze twee opnames maakte uw redactie natuurlijk ook foto's. Iedere dag kwamen we met onze fotocamera bij de feesttent aan en werden we hartelijk ontvangen door bestuur en vrijwilligers, waarvoor onze grote dank! 

U vindt onze foto's in het fotoalbum via: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/feestweekend-wagenberg.html.