Eerste paal met stille trom geslagen

De plannen die minder dan twee jaar geleden werden gepresenteerd met geheel uitgewerkte tekeningen, behelzen twee à drie bouwkavels bestemd voor wonen en (watergerelateerd) werken. Op de gemeentelijke website valt te lezen dat de heer Stolk eigenaar is geworden van een van de percelen en dat John van Oosterhout – in zijn functie als wethouder – de eerste paal heeft geslagen, in onderstaande bewoordingen.

Dinsdagochtend 4 september 2018 heeft wethouder John van Oosterhout samen met Willem Stolk (de nieuwe trotse eigenaar van het perceel) de eerste paal geslagen van een duurzaam gebouw op het Degaterrein. Op het Degaterrein is ruimte voor watersportgerelateerde bedrijvigheid. Het bedrijf van Willem Stolk bestaat uit vier peilers te weten Journalistiek/Media, Gidsen/Workshops, Bed & Breakfast voor gasten en kleinschalige verkoop hengelsport gerelateerde producten.

Vanuit Lage Zwalwe is het gehele beneden rivierengebied makkelijk te bereiken en vormt het Degaterrein een prima uitvalsbasis voor een boomingmarkt als de hengelsport. Willem Stolk gaat met zijn bedrijf verder onder de naam River 7 Adventures. De gemeente Drimmelen wenst de ondernemer veel succes met de verdere uitwerking en verwezenlijking van zijn plannen.

(Tekst en foto: Gemeente Drimmelen)