Elfde seizoen Spraakvermaak zondag van start met o.a. Dries van Agt

Een nieuw seizoen Spraakvermaak met alwéér spraakmakende gasten. Presentator Dik van Beest wordt na de opening door burgemeester Gert de Kok, bijgestaan door gastpresentator Ingrid Rompa. Samen ontvangen zij aanstaande zondagmiddag oud-minister-president Dries van Agt, directeur Stichting Vluchteling Tineke Ceelen en voorlichter COC Amsterdam Lyle Muns.

Teamlid Mirjam Schrauwen maakte opnames van het koningsschieten in Terheijden die vertoond worden in de zaal. Zoë Dudok verzorgt de muziek, Fleur Vlaskamp de column. De quiz zondag is een brandweerquiz en een strijd tussen Lage Zwaluwe en Terheijden. Vrijwillig brandweerman bij het team Lage Zwaluwe Wim Quirijns, neemt het op tegen zijn collega van het team Terheijden, Philippe van Kessel. Mix sluit de eerste editie van seizoen af met het onvolprezen slotlied.

Spraakvermaak begint aanstaande zondag 8 oktober om 14.30 uur. De zaal van café Ons Thuis is open vanaf 13.30 uur. Voor € 3,50 bent u binnen maar als u aan de deur een seizoenkaart koopt, kunt u voor € 17,50 álle afleveringen bijwonen. U vindt café Ons Thuis aan de Bredaseweg 20 in Terheijden.

Het volledige programma vindt u op  http://www.spraakvermaak.nl