Freshyess breidt uit met professionele barbier in Drimmelen-dorp

Sinds kort heeft beautysalon Freshyess in Drimmelen-dorp haar aanbod uitgebreid met een nieuwe service. Niet zomaar een service, maar een échte mannenservice. Midden in de salon heeft zich namelijk een professionele barbier gevestigd. Een barbier is een kapper gespecialiseerd in de verzorging van mannen. Knippen, scheren, trimmen van het hoofd, snor of baard; Barber Drimmelen laat u weer als nieuw de salon uitlopen.

Bij de Egyptenaren stond het beroep barbier al in hoog aanzien. De naam is afgeleid van het Latijnse 'barba' dat baard betekent. Een barbier scheert de baard met behulp van een scherp scheermes, maar door de ontwikkeling van het veiligheidsscheermes zoals wij dat tegenwoordig kennen en het elektrische scheerapparaat, verdween het beroep in Europa meer en meer. Enkelen hebben zich wél gespecialiseerd vanwege passie voor het vak. Barber Drimmelen is één van die enkelen en verstaat zijn vak. 

U kunt voorlopig op maandagen terecht bij Barber Drimmelen en voorlopig alleen op afspraak. Wanneer de ontwikkelingen het toelaten, is er ruimte voor uitbreiding. U kunt een afspraak maken van 's ochtends tot 's avonds voor het knippen van het hoofdhaar, het scheren of trimmen van de baard en snor of het volledig kaal scheren. Bel hiervoor naar 06 – 528 76 795. Barber Drimmelen is gevestigd aan 't Fort 2 in Drimmelen.