Geboren Drimmelenaar Gianni Romme gastspreker bij Sportcafé Drimmelen

Op woensdag 23 november 2016 wordt in Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe het Sportcafé Drimmelen gehouden. Sportcafé Drimmelen is een informatie- en netwerkbijeenkomst voor verenigingen, stichtingen én professionals die zich bezighouden met sport en bewegen. De avond wordt georganiseerd door de gemeente Drimmelen in samenwerking met de Buurtsportcoaches van Surplus Welzijn.

Wethouder Jan-Willem Stoop opent om 19.00 uur de avond. Voormalig Wereld- en Olympisch kampioen langebaanschaatsen en Technisch Coördinator Schaatsteam iSkate – én in Lage Zwaluwe geboren – Gianni Romme is gastspreker. Daarnaast verzorgen verschillende professionals korte presentaties over onder andere So Sport!, Toegankelijkheid, Summer Sportsweek en Koerskaart. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De gemeente vraagt iedere geïnteresseerde zich vooraf even aan te melden. U kunt hiervoor een bericht sturen naar één van onderstaand genoemde buurstportcoaches. Geef in het bericht uw naam organisatie, personen die namens de organisatie aanwezig zijn, een e-mailadres en telefoonnummer door.

Benjamin van Wanrooij: Benjamin.van.wanrooij@surpluswelzijn.nl
Jacqueline Slotboom: jacqueline.slotboom@surpluswelzijn.nl