Herinnering: Maak nú nog kans op de 51ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de éénenvijftigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk twee tickets, geschikt voor max. 10 personen, t.w.v. € 61,00 weg, voor het spelen van een City Game in een stad naar keuze, beschikbaar gesteld door MGC Events uit Lage Zwaluwe!

Met deze maandprijs gaat u een leuke dag uit tegemoet. Wie houdt er nu niet van spelletjes spelen? Met uw vrienden of familie? Of misschien wel tégen uw vrienden of familie? Met deze twee tickets kunt u een City Game in Breda, Gorinchem, Antwerpen of Gent met twee teams van 3, 4 of 5 personen spelen. Ideaal dus voor een familieweekend of vriendenuitje. Tijdens deze citygame passeren jullie een aantal waypoints met vragen, foto- en doe-opdrachten. Het is in deze game niet het doel om een snelste tijd neer te zetten, maar jullie team kan wel de meeste punten proberen te verdienen. Even pauzeren, genieten en wat langer blijven hangen op één plek kan dus ook prima tijdens de citygame.

De tickets hebben een geldigheidsduur van maar liefst twee jaar, dus als jullie weekend weg nog even duurt, is dat geen enkel probleem.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1181037208897108 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.

Beelden bij dit artikel