Herinnering: Maak nú nog kans op de éénentwintigste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de éénentwintigste maandprijs verloot:

We geven in januari namelijk een súperromantische Valentijnslunch of -diner voor twee personen t.w.v. € 59,90 weg, voor een geheel verzorgde Valentijnsdag bij Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe!

Vier de liefde, omarm de romantiek en verwelkom de genegenheid. Met deze maandprijs verrast u uw geliefde met een overheerlijke lunch of diner op Valentijnsdag. Er wordt voor de winnaar van deze maandprijs speciaal een plaatsje vrij gehouden in het drukbezochte restaurant in het voormalige Rooms Katholieke kerkgebouw in Hooge Zwaluwe. U geniet samen van de verse producten, die met liefde voor u worden bereid door de koks van Onze Kerk. Vriendelijke gastvrouwen en -heren maken uw belevenis compleet en zorgen ervoor dat het u en uw lief aan niets ontbreekt.

Mocht u van uzelf een romanticus bij uitstek zijn en nu al plannen voor Valentijnsdag gemaakt hebben, dan is er in overleg een andere datum en/of tijdstip mogelijk. Uiteraard wordt er in dat geval gekeken naar de beschikbaarheid.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/551305308536971 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de gemeente Drimmelen? Registreer je GRATIS op www.KijkopDrimmelen.nl/registreren