In de Spotlight: Bloem ’t Op uit Lage Zwaluwe

Vandaag staat Bloem 't Op uit Lage Zwaluwe centraal in onze spotlight. De lente is weer begonnen; het zonnetje schijnt, het blijft langer licht, de vogeltjes fluiten en uw tuin kan waarschijnlijk wel een opknapbeurt gebruiken. Geen tijd, geen zin of geen groene vingers? Bloem 't Op maakt uw bloempotten en/of -bakken weer tot een fleurig en vrolijk tafereeltje.

Chantal Kloens van Bloem 't Op kijkt samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden om die bloempotten en -bakken weer op te fleuren. U zit dit voorjaar en deze zomer dus heerlijk in uw tuin of op uw balkon, zonder daar zelf moeite voor te hoeven doen.

Wij horen u denken: "Ja ja, maar dan zit ik straks met de rotzooi van het opvullen". Niets is minder waar! Chantal haalt de bloempotten bij u op, vult ze in haar eigen werkplaats op en brengt ze gevuld en wel bij u terug. Makkelijk toch?! Het verzorgen van een geheel nieuwe opgevulde bloempot naar uw eigen smaak is uiteraard ook mogelijk.

Ook op zakelijk gebied kan Bloem 't Op veel voor u betekenen. De entree van uw bedrijf, het terras van uw restaurant of café is het visitekaartje van een organisatie. Gasten en klanten krijgen direct een goed gevoel bij het zien van een mooie entree en een goed gevoel is de eerste stap bij het doen van zaken. Bloem 't Op biedt vele mogelijkheden om op passende wijze uw entree op te fleuren. Chantal denkt hierin dan ook graag met u mee.

En dat is nog niet alles! Bloem 't Op verzorgt ook diverse workshops waarbij u zélf aan de slag kunt met uw creativiteit en met diverse materialen. Leuk idee voor een babyshower, een vrijgezellenfeest, een vriendinnendag of familieuitje! Heeft u niet zo'n creatieve geest? Een aantal deelnemers die u voor gingen ook niet en reageerden dan ook met: "Ik wist niet dat ik dit in me had. Ik ben eigenlijk best trots op mezelf!".
Binnenkort geen speciale gelegenheid? Houd de berichten van Bloem 't Op dan in de gaten want Chantal organiseert zelf ook regelmatig leuke workshops waarvoor u zich kunt inschrijven.

Voor meer informatie over dit bloeiende bedrijf, diverse foto's, contactgegevens en natuurlijk de berichtjes over workshops en mogelijkheden, klikt u verder naar de profielpagina van Bloem 't Op.