In de Spotlight: Freshyess uit Drimmelen

Vandaag staat Freshyess uit Drimmelen in onze spotlight centraal. Roanne Joore, gecertificeerd nagelstyliste en schoonheidsspecialiste, weet alles op het gebied van beauty en laat u weer stralend haar salon uitlopen. Of u nu mooie nagels wilt, een massage nodig heeft of uw gezicht wilt laten behandelen, Roanne staat voor u klaar. 

Alle kleuren van de regenboog, combinaties, sjablonen of steentjes. U wilt het op uw nagels, Roanne kan het creëren. Maar natuurlijk behoren ook een French Manicure of een Babyboom tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij Freshyess terecht om uw ongewenste haartjes te laten verwijderen, met diverse hars- en epileerbehandelingen, met professionele verzorging voor een optimaal resultaat. 

En wat dacht u van het verven van uw wimpers en/of wenkbrauwen? Uw wimpers geven u een open blik en uw wenkbrauwen bepalen uw gezichtsuitdrukking. Met speciale wenkbrauw- en wimperverftechnieken geeft Roanne u een uitstraling als nooit te voren. 

Wist u dat Roanne ook regelmatig leuke winacties organiseert? Volg haar Instagram- of Facebookpagina om optimaal op de hoogte te blijven. 

Voor meer informatie, actuele aanbiedingen, foto's, de mogelijkheden, prijzen en contactgegevens, klikt u verder naar de profielpagina van Freshyess

Beelden bij dit artikel