Jaarlijkse spel- en zwemmiddag judoclubs Lage Zwaluwe, Terheijden, Klundert en Zevenbergen

Of de jaarlijkse spel en zwemmiddag in de Niervaert die werd georganiseerd door Judovereniging Hirundo uit Lage Zwaluwe, Team Haragei uit Terheijden, JudoKlub Klundert en Judovereniging Zevenbergen een succes was, hoef je niet te vragen! Een groot aantal judoka’s van deze verenigingen nam ook deze keer weer deel aan deze leuke middag. Vanuit Hirundo was de helft van de leden gezellig aanwezig!

In tegenstelling tot andere jaren was de judomat deze keer niet gelegd maar was er door de trainers Maikel Segers en juf Noortje Bogerd met de hulp van diverse vrijwilligers een kompleet apenkooi parcours uitgezet. Naast het apenkooien werd er ook nog gestreden op het blokjesvoetbalveld en een soort van sprintbaan. Tussen de spellen door was er soms tijd ingelast voor een drankje, snoepje, eierkoek en of ontbijtkoek.

Na goed twee uur was het tijd om de sportzaal te verruilen voor het zwembad. Twee uur lang konden de judoka’s zich uitleven in het water.
Vermoeid, maar met nog een zakje chips en wat drinken in de hand gingen de kinderen aan het eind van de middag op huis aan. Op tijd slapen zal voor de meesten waarschijnlijk geen probleem zijn. Zonder vrijwilligers kunnen deze activiteiten niet georganiseerd worden, de verenigingen willen alle vrijwilligers dan ook hartelijk bedanken voor hun inzet.

*Ingestuurd door Judovereniging Hirundo

Beelden bij dit artikel