Karin hangt schaar na 30 jaar aan de Zwaluwse wilgen

Karin Vissers van Hondentrimsalon t Weeltje heeft besloten dat het na 30 jaar tijd is voor iets anders. Ze bedankt iedereen voor het vertrouwen die ze al die jaren heeft mogen ontvangen.

“Vanaf 1 januari stop ik met mijn trimsalon. Na bijna 30 jaar vind ik het tijd worden voor iets nieuws. Gelukkig meldde zich bij mij een meisje wat heel graag mijn trimactiviteiten voort wil zetten. “, zo laat Karin ons weten.

“Ik wil u allen bedanken voor de jaren dat u bij mij bent gekomen met uw hond .”

Stoppen met werken is Karin geenszins van plan. “Mijn plannen zijn om t.z.t. een streekwinkel te beginnen gericht op onze camping en natuurlijk ook voor inwoners van Lage Zwaluwe en omstreken.”

Eline van der Knaap

“Tot medio 2024 zal Eline van der Knaap mijn salon aan de Kruisstraat blijven gebruiken, daarna gaat ze voor zich zelf verder in Zevenbergen onder de naam “ Trimsalon Buddy’s “. Eline is inmiddels bijna twee jaar actief met honden trimmen.

Eline heeft in loondienst gewerkt in een salon in Roosendaal en Stampersgat en wil nu graag zelfstandig verder gaan. Karin kan Eline van harte aanbevelen. “Dus zoekt u een nieuwe trimster voor uw hond ,dan kunt u Eline bellen voor een afspraak. Ze is te bereiken op tel nr : 06-55075776. Een mooie uitdaging om mijn werk en hondjes over te nemen.”

Wanneer u meer informatie over Camping ’t Weeltje, bekijk de website.