Kerstboodschappenactie voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in Hooge Zwaluwe

Maak een boodschappenpakket en bezorg die bij iemand die zo met de kerstdagen, wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dat vertelde een weldoener die anoniem wilde blijven vorig jaar aan Mark van de Dagwinkel in Hooge Zwaluwe toen hij €50 extra afrekende.

Ietwat overdonderd vond Mark de keuze voor wie, lastig. Daarom sponsorde hij zelf ook twee pakketten en liet klanten die ook iets doneerden een naam invullen. Uiteindelijk werd de actie zó'n groot succes dat er meer dan 20 pakketten bezorgd konden worden in het dorp.

Ook dit jaar is de actie opgezet en iedereen die €5 doneert in de spaardoos in de winkel, kan daarbij een naam invullen van iemand waarvan hij of zij denkt dat die wel een steuntje in de rug kan gebruiken, juist met de feestdagen voor de deur. Vandaag en morgen kunt u nog doneren en een naam invullen zodat Mark de boodschappenpakketten maandag – voor kerst nog dus – gaat bezorgen.

De actie is wel alleen bedoeld voor inwoners uit Hooge Zwaluwe en Helkant omdat het voor Mark ondoenlijk is in de hele gemeente of daarbuiten, alles op één dag te bezorgen.