KijkopDrimmelen licht uit: Brasserie De Thuishaven in Lage Zwaluwe

Vandaag lichten we ook een horecagelegenheid in de binnenhaven van Lage Zwaluwe uit, maar het is sinds vorig jaar geen café meer: Brasserie De Thuishaven. Sinds de komst van de nieuwe uitbaters, is De Thuishaven een brasserie geworden waar men terecht kan voor een kleine hap, vers belegde broodjes, een kop koffie of thee of natuurlijk een ander drankje.

Op het terrein aan de Kwistgeldweg 3 kan in alle rust genoten worden van het beste uit de keuken van De Thuishaven. In het zomerseizoen staat er een ruim terras uit, met uitzicht over de binnenhaven van Lage Zwaluwe. In het naseizoen kunt u binnen relaxen in de loungehoek of plaats nemen aan een van de gezellige tafeltjes. De Thuishaven heeft een onderhoudsbeurt gehad; het meubilair is vernieuwd, de vloer is opgeknapt en de toiletten zijn gerenoveerd. Voor een lunch, snelle hap of gewoon een drankje, bent u bij De Thuishaven helemaal aan het juiste adres.

Maar wist u dat u ook terecht kunt bij De Thuishaven voor workshops, vergaderingen en familiefeesten? Met name in de winter willen de nieuwe horecaondernemers blijven vernieuwen en verrassen, dus organiseren zij zelf workshops, maar kunt u ook terecht met uw gezelschap voor uw feest of partij. Ook een stamppotavond staat bij de wintermogelijkheden, waar een barbecueavond juist weer bij de zomermogelijkheden staat. Kortom: bij De Thuishaven is er voor een ieder wat wils!

Wilt u meer informatie over Brasserie De Thuishaven, zoals contactgegevens, een link naar de Facebookpagina en meerdere foto’s, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/brasserie-de-thuishaven.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel