KijkopDrimmelen licht uit: Jumbo Lage Zwaluwe

Vandaag lichten we een winkel uit die onderdeel is van een landelijke keten, maar zich wel op lokaal niveau onderscheidt: supermarkt Jumbo in Lage Zwaluwe. Goede acties, een fijne winkel en aardig personeel, dat is waar Jumbo Lage Zwaluwe om bekend staat.

Met wisselende week-, seizoen- en zelfs jaaraanbiedingen, stunt de supermarkt aan de Pastoor van Hooijdonklaan met vele kortingen. 1+1 gratis, 2+1 gratis, 2e halve prijs, 2 voor € 5,00, noem het maar op en Jumbo heeft er wel een actie van. Variërend van vlees tot vis, van groente tot fruit, van vers tot houdbaar; alle producten uit het assortiment van Jumbo Lage Zwaluwe komen wel eens in de actie voorbij. 

Jumbo Lage Zwaluwe heeft daarnaast ook regelmatig leuke acties. Afgelopen weken heeft u bijvoorbeeld kunnen sparen voor Tefal pannen, maar inmiddels is er een nieuwe actie gestart: het unieke kinderkookboek Helden in de Keuken. Het kookboek dat kinderen op een leuke manier wegwijs maakt in de keuken, is te koop voor slechts € 2,99 en aan te vullen met maar liefst 100 Helden stickers. Bij elke 15 euro aan boodschappen, ontvangt u 4 stickers die u in het kookboek kunt plakken. Het boek staat daarnaast vol met helden die voor de jeugd van nu interessant zijn, zoals sporters, vloggers en muziekartiesten.

Wist u dat Jumbo Lage Zwaluwe tijdens hun spaaractie voor de lokale vereniging in maart en april 2018, aan V.V. Zwaluwe, S.V. Hirundo, de Zwaluwse Tennisvereniging en balletvereniging 't Zwaluwnest uit Lage Zwaluwe, V.V. HZ'75 uit Hooge Zwaluwe, V.V. DHV uit Zevenbergschen Hoek en T.V. De Klaverpolder uit dorp Moerdijk een cheque heeft overhandigd? V.V. Zwaluwe mocht toen maar liefst € 1292,08 ontvangen, S.V. Hirundo € 880,61, balletvereniging 't Zwaluwnest € 491,27, de Zwaluwse Tennisvereniging € 357,58, V.V. DHV € 230,43, V.V. HZ'75 € 186,15 en T.V. De Klaverpolder € 61,89. Tezamen goed voor € 3500,01 aan sponsorgelden.

Wilt u meer informatie over Jumbo Lage Zwaluwe, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/jumbo-lage-zwaluwe.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel