Kinderen springen uit de band en een gat in de lucht in De Amerhal

Het is een ware traditie: Jump Village Made in De Amerhal. Drie dagen lang wordt de sportzaal omgetoverd tot springwalhalla waar kinderen zich uit kunnen leven op de 12 opgestelde springkussens en stormbanen. Ook konden ze geschminkt worden, ranja of water tappen en gaf vanmiddag de populaire boyband Fource een spectaculair optreden.

Angela, organisatie, vertelt ons: "Dit is dus helemaal dé hype van nu. Fource heeft in 2017 meegedaan aan het Junior Songfestival, zij werden toen vierde maar zijn mega populair vooral natuurlijk bij de meisjes", lacht ze. Uw redactie moest eerlijk bekennen nog nooit van de boyband gehoord te hebben, maar wij begrepen dat wij ons hierom best mogen schamen. "Er stonden hier vanmorgen om 09.30 uur al meisjes voor de deur te wachten tot ze naar binnen mochten (11.00 uur openden de deuren, het optreden van Fource stond om 14.30 uur gepland, red.). Uit Den Haag, Wassenaar, Den Bosch, ze komen overal vandaan."

Vanavond kunnen kinderen komen discospringen in De Amerhal. De deuren openen om 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Voor € 7,00 per kind kunnen zij tot 21.30 uur (en ophalen tot 22.00 uur) springen met muziek van DJ Bjorn, special effects en een lasershow.

Morgen is alweer de laatste dag van Jump Village Made. Heeft u nog niets te doen en wilt u eens een kijkje nemen in De Amerhal? Voor € 8,00 per kind kunt u tussen 11.00 en 17.00 uur terecht in het springparadijs. Naast de 12 springkussens, schminken en ranja of water, is er morgen ook een ballonmodelleur en is er een speciale hal ingericht voor de kleintjes. De peuterhal is toegankelijk voor € 6,00 per kind, waar speciale springkussens klaarstaan zodat kinderen tot en met 4 jaar kunnen kennismaken met klimmen, glijden en vooral springen, eventueel samen met de ouders (gratis entree).

Onze foto's van vanmiddag bekijkt u in ons speciaal daarvoor ingerichte fotoalbum via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/jumpvillage-made-in-de-amerhal.html

Een korte video van het optreden van Fource, bekijkt u direct hieronder.
https://www.youtube.com/watch?v=vNA7S2ce5RM&feature=youtu.be

Beelden bij dit artikel