Lekkere verrassing voor Denise Letens uit Made

Afgelopen maandagmiddag bereikte de Facebookpagina van KijkopDrimmelen maar liefst de 3000 likes! Daar hoort natuurlijk een verrassing bij en dus bezorgden wij zojuist een overheerlijke taart mét logo bij Denise Letens uit Made, die als 3000ste op de Vind-ik-leuk-knop heeft geklikt!

Terwijl de redactie van KijkopDrimmelen bij Denise thuis kwam, moest Denise's vriend met het schaamrood op de kaken bekennen dat hij KijkopDrimmelen nog niet eens leuk had gevonden op Facebook. De grap 'dan wacht je toch tot je de 4000ste bent', namen wij in eerste instantie niet serieus, maar bij terugkomst op ons hoofdkwartier kwamen wij tot de conclusie dat er nog geen nieuwe Vind-ik-leuk is binnen gekomen… Misschien moesten we die verrassing dan toch maar eens overslaan bij de 4000ste! 

Gelukkig heeft Denise ons dus wél leuk gevonden en kunnen zij, haar vriend en haar twee zoontjes toch goed gaan genieten van de taart met KijkopDrimmelen-logo van de verse gebakservice van de Jumbo in Lage Zwaluwe. Samen met zoontje Dane poseerde ze dan ook leuk voor onze foto.